Germering 2. ütem / Helyszín

Balatonfüred, az északi part fővárosa Budapesttől bő egyórányi autóúttal elérhető. Északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át a várost. Ősi lakónegyedek, régi épületek, templomok, hangulatos szőlőskertek, parkok, vén fák mellett csodás, modern, fejlett infrastruktúrával rendelkező lakások egyaránt megtalálhatóak, hangulatosan ötvöződik a múlt és jelen.

Az első lépcsőben épült Honvéd utcai 17 lakásos társasháztól a Balaton és a Tagore sétány pár perc sétával elérhető, hasonlóan az új élettel teli, nyüzsgő központ és hajóállomás is.

A második lépcső helyszíne a város dinamikusan fejlődő keleti szélén található, nyugodt, kisvárosias környezetű Germering utca 7.szám alatti telek, a Balatontól mintegy 500 méterre.

A harmadik lépcsőben épülő lakások helyszíne nem messze a második lépcsőben megépült lakóépülettől, de a Balatonhoz közelebb eső ingatlan, a vitorláskikötő és a Kisfaludy strand közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Rövid sétával elérhető az Aranyhíd sétányon keresztül a Tagore sétány, a Zákonyi Ferenc utcai korzó és a szállodán kívülről érkezőket is fogadó négy csillagos Aura Hotel. A Balaton körüli kerékpárút a telektől egy karnyújtásnyira halad el. Bevásárlási lehetőségek gyalog is kényelmesen elérhető távolságban vannak. A legközelebbi 10 km sugarú körön belüli látványosságok:  Kerektemplom ( 1km),  Annagora Aquapark (2,5 km),  Csonkatorony (3,1 km),  Tihanyi Bencés Apátság ( 5 km ),  Zamárdi Kalandpark ( 9,5 km )